HNL: Rijeka i Istra podijelili bodove u posljednjoj utakmici kola

HNL

RIJEKA – Nogometaši Rijeke i Istre remizirali su 1:1 u ‘derbiju della Učka’ i posljednjoj utakmici 21. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Oba pogotka vidjeli smo u prvim minutama, u 5. je Gržan donio vodstvo gostima, a samo tri minute kasnije Murić je postavio, pokazat će se, konačan rezultat. Istra je prekinula niz od pet poraza dok Rijeka za domaću pobjedu ne zna od studenog prošle godine.

„Više borbena utakmica nego kvalitetna, nismo puno šansi stvorili ni jedni ni drugi i mislim da je remi pošten. Vidi se da smo bez pravog treninga jer samo skačemo iz utakmice u utakmicu, tražimo neku individualnu kvalitetu“, rekao je Simon Rožman.

Dinamo je pobjedom u derbiju pobjegao Osijeku, Modri su na 48, Osječani na 45 bodova, a treća Gorica s utakmicom manje ima 39. Rijeka ima dvije manje i 31 bod, peti Hajduk je na 26 i utakmici manje. Šibenik ima 24, Slaven Belupo 20 i dvije utakmice manje, slijedi Varaždin s 19, Lokomotiva sa 18 te Istra koja je na začelju s 14. Lokosi i Puljani imaju utakmicu manje.

Napisao/la 

Odgovori