EL: Dinamo u četvrtfinalu izvukao Villarreal

Međunarodni nogomet Nogomet Sport
ZAGREB – Nogometaši Dinama nakon što su impresivno srušili Tottenham saznali su protivnika u četvrtfinalu Europske lige.
Prepreka prema polufinalu bit će španjolski Villarreal, sedmi na ljestvici LA lige.
 
“Realne šanse imamo da prođemo i tu stepenicu. Nakon dugo vremena lijepo je da možemo slikovito vidjeti da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Sad moramo nastaviti sanjati naš san”, rekao je trener Dinama Damir Krznar.
 
“Dinamo je pokazao da je ozbiljan u ovoj europskoj sezoni, ne samo protiv Tottenhama, već i protiv Krasnodara, te u grupnoj fazi kad smo bili bez poraza i praktički sa samo jednim primljenim golom. Molimo Boga da ova stepenica nije kraj”, zaključio je Krznar.
 
“Moramo biti skromni i ponizni i u svemu ići korak po korak, utakmicu po utakmicu. Jedna može sve preokrenuti, odigraš loše, padne forma i sve može krenuti na loše. Idemo malo po malo pa ćemo vidjeti gdje ćemo stići”, rekao je junak jučerašnje utakmice Mislav Oršić. Ostali parovi su Granada- Manchester United, Arsenal-Slavia Prag, Ajax i Roma. Ako Dinamo prođe u polufinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Arsenal-Slavia Prag. Prve utakmice četvrtzavršnice igraju se 8. travnja dok će uzvrat biti tjedan dana kasnije. Polufinala su na rasporedu 29. travnja i 6. svibnja, a finale je 26. svibnja u Gdanjsku.
 

Napisao/la  Damir Tabaković

Odgovori