Ljubičić potpisao dugoročni ugovor s Hajdukom

HNL
 
SPLIT – Marin Ljubičić potpisao je dugoročni ugovor s Hajdukom, objavili su iz splitskog kluba.
Talentirani devetnaestogodišnji napadač Marin Ljubičić danas je potpisao ugovor s Hajdukom do 2026. godine. Debi za prvu momčad upisao je u utakmici utakmicu 1/8 finala Hrvatskog kupa protiv Zagreba, a u prvenstvu je debitirao protiv Šibenika na Poljudu postigavši pogodak za pobjedu.
 

Marinovim potpisom Hajduk je na duže vrijeme vezao talentirani dvojac juniorske momčadi koja je trenutno prva na tablici. Podsjetimo, prije dva mjeseca ugovor do 2026. godine potpisao je Stipe Biuk, kapetan Hajdukovih juniora, a sada mu se pridružio Ljubičić kao najbolji strijelac momčadi.

“Ponosan sam i sretan zbog današnjeg dana, baš kao i cijela moja obitelj. Koliko god mi je san bio zabiti gol za prvu momčad na Poljudu, toliko mi je i velika želja bila potpisati ugovor s Hajdukom. Ovo je poseban dan u mom životu. Svjestan sam da je preda mnom još puno posla, da moram ostati čvrsto na zemlji, ponizno i napornim radom opravdati očekivanja. Potpis za Hajduk je nešto što svako dijete u Dalmaciji sanja od malih nogu, a rijetkima se to ostvari. I zbog toga ovo shvaćam kao privilegiju i dodatnu motivaciju za sve ono što me čeka te se nadam da ću Hajduku na terenu vratiti ovu priliku koju mi se pružila”, istaknuo je Marin nakon potpisa ugovora.

Napisao/la  Media servis

Foto: umbro umbro

Odgovori