Teške čizme na nogama slobode

Navijači

Ante, Josip i Franjo, ’Sveto Trojstvo’ novije Hrvatske povijesti. Tri ratna vladara oko kojih se lome sva koplja. Poglavnik, maršal i general-major drugog svjetskog rata ugravirani u kamen temeljac moderne Hrvatske. Svaka javna riječ o njima sama je sebi proturječna jer svaki od njih ima svoje gorljive sljedbenike i protivnike.

Hrvatska je republika po svom državnom uređenju.

Politički sustav je demokratski višestranački.

Ustav Republike Hrvatske jedinstveni je pravni akt s najvišom pravnom snagom.

Temeljne Vrednote Ustava:

Članak 1.
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Članak 2.
Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

Članak 3.
Sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav najviše su vrednote ustavnog poretka Republike Hrvatske i temelj za tumačenje Ustava.

Temeljne vrednote hrvatskog Ustava su pravila ponašanja Navijačkog Radija i njegovih korisnika. Projekt je napravljen od navijača za navijače hrvatske reprezentacije u svim sportovima, poglavito na gostovanjima a sve u službi bolje organiziranosti navijača. Informacijski centar koji će pomoći svakom pojedinom navijaču. Transport, smještaj, mjesto okupljanja, pomoć u neprilici, bolja organizacija na stadionu samo su neki od razloga zbog kojih bi navijači trebali pratiti Navijački Radio.

Za sljedeću utakmicu ponesite crvene i bijele balone neka protivnici osjete zajedništvo hrvatskog naroda. Zajedno smo nepobjedivi!

IZNAD SVIH, HRVATSKA!!!

Odgovori