WRC: U Zagreb stiže više od 200 stranih novinara, prijenos u 150 zemalja

Događaji Sportmix
ZAGREB – Zagreb je spreman za doček svjetske reli elite koja stiže na treću etapu Svjetskog prvenstva u reliju (WRC). Uz vozače, ekipe i prateće osoblje u Hrvatsku stiže više od 200 stranih novinara i snimatelja, što je najveći broj svjetskih medija koji je prisutan na nekoj sportskoj manifestaciji u Hrvatskoj.
 
WRC iz Hrvatske prenosit će se live u više od 150 zemalja širom svijeta. Sportski spektakl dostupan je i gledateljima u Hrvatskoj na domaćim TV kanalima – u programu Hrvatske radiotelevizije i Arena Sporta, kao i preko WRC+ servisa.

Na Zagrebačkom velesajmu izgrađen je veliki servisni park u kojem oko 1.200 ljudi radi na pripremi vozila i vozača. U servisnom parku vrijede vrlo strogi COVID protokoli koji su razvijeni u skladu s FIA ‘Return to Motor Sport Guidelines’ i hrvatskim epidemiološkim standardima te osiguravaju maksimalnu sigurnost vozača i pratećeg osoblja. Live prijenos na HRT, Arena Sport i WRC+. Zbog trenutne pandemije i sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama, ulaznice za gledatelje nisu u prodaji.

Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana prema sljedećem rasporedu:

● Četvrtak, 22. travnja: Prijenos svečanog otvorenja od 18:50 do 20:10 sati;

● Petak, 23. travnja: U večernjem programu emitirat će se najzanimljiviji dnevni isječci utrke;

● Subota, 24. travnja: Prijenos dva brzinska ispita uživo;

● Nedjelja, 25. travnja: Prijenos uživo jednog brzinskog ispita “Power Stage” i svečanosti proglašenja pobjednika.

Napisao/la 
Foto: dimitrisvetsikas1969 | Pixabay

 

Odgovori