Perez: Superliga i dalje postoji

Zanimljivosti
MADRID – Predsjednik Real Madrida i glavni pokretač Superlige Florentino Perez i dalje ne odustaje. U intervjuu za radijsku postaju Cadena SER poručio je da Superliga još nije propala iako su u projektu ostala tek tri kluba – Real Madrid, Barcelona i Juventus.
 
“Jako sam razočaran, jer smo na ovom projektu radili tri godine. Možda ljudima nismo dovoljno dobro objasnili o čemu se radi. Format Lige prvaka je star i interesantan je samo od četvrtfinala. Mi smo željeli sistem gdje bi svakih sedam dana imali jake utakmice”, rekao je Perez i istaknuo kako je projekt trenutno u stanju pripravnosti.

“Superliga i dalje postoji. Juventus nije odustao, ne znam zašto to kažu. Nije ni Milan odustao. Svi smo zajedno, i Barcelona. Ako netko misli da je Superliga mrtva, griješi. U potpunosti ćemo nastaviti raditi. Moja odgovornost je da Real Madrid bude pionir. Tražit ćemo nove partnere, ključno je zainteresirati mlađu publiku”, objasnio je Perez i dodao kako su ugovori obvezujući.

“Ne možete tek tako izaći iz ugovora. Oni su obvezujući, to bi ozbiljni ljudi trebali znati. Ovo nije zatvorena liga. Fiksni klubovi koji ne mogu ispasti, to su zaslužili na terenu. To su klubovi koji imaju najviše navijača na svijetu. Ne osjećam se usamljeno, razgovarao sam s Agnellijem. Bio bi veliki grijeh da nismo pokušali s ovim formatom natjecanja”, objasnio je Perez.

Napisao/la 
Foto: Doha Stadium Plus Qatar

Odgovori