EHF Euro Cup: Kauboji večeras protiv Slovačke

Rukomet
VARAŽDIN – Hrvatska rukometna reprezentacija večeras protiv Slovačke igra treće kolo EHF Euro Cupa.
Prvi je to nastup nakon neuspješnih kvalifikacija za Olimpijske igre bez kojih su Kauboji ostali u šokantnoj završnici. Izbornik Hrvoje Horvat gradi novu Hrvatsku, a želja je isprobati I neke nove snage;

“Primarno ćemo isprobavati kružne napadače. Na ovom okupljanju moramo vidjeti koliko mogu igrati u oba pravca. Očekujem da sa Slovacima odigramo borbeno i da se vide prve naznake onoga što želimo vidjeti u budućnosti jer imamo dosta mladih koji moraju učiti kako se nosi dres hrvatske reprezentacije”, poručio je izbornik Horvat.

Domagoj Pavlović jedan je od onih koji bi trebao nositi reperezentaciju u ovom desetljeću, hrvatski dres velika je čast I izazov;

“Drago mi je da sam ovdje s novom generacijom reprezentativaca i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da pokažemo da možemo nositi reprezentaciju jednog dana. Odradili smo jedan trening i dobro to izgleda s obzirom na to da nemamo puno vremena za pripremu”, rekao je Pavlović.

Utakmica počinje u 19 sati, sutra s istim protivnikom igramo u 18, a susret s Mađarskom na rasporedu je u subotu. Mađarska nakon četiri susreta ima šest bodova, Hrvatska je druga s četiri boda iz dva susreta, Španjolska ima dva boda, a Slovačka nula, oni su igrali po tri susreta.

Napisao/la 

Foto: dronepicr

Odgovori