Kup: Dinamo i Gorica za finale s Istrom

HNL Home
ZAGREB – Večeras saznajemo tko će se pridružiti Istri u finalu hrvatskog nogometnog Kupa. U 18 sati na Maksimiru sastaju se Dinamo i Gorica.
Domaćini utakmicu dočekuju u sjajnom raspoloženju, Modri su blizu naslova prvaka i puni samopouzdanja nakon dobrih predstava protiv Osijeka i Hajduka. Ipak, Damir Krznar ne očekuje lagan posao;

“Idemo ful snagama, najboljim raspoloživim u želji da se dokopamo i tog trofeja. Gorica igra momčadski, tako je napravila sve dosad i tako će igrati i ubuduće, stoga respekt prema cijeloj momčadi Gorice jer nikada ne znaš u kojem grmu leži opasnost”, izjavio je Krznar.

Za Goricu bit će to utakmica od iznimne važnosti, prvi put u klupskoj povijesti plasirali su se u polufinale ovog natjecanja, a do tog podviga došli su impresivno pobijedivši u četvrtfinalu Hajduk s čak 3:0. Strateg Goričana Siniša Oreščanin otkrio nam je kako se među igrače nije uvukla nervoza, nada se iznenađenju te je svjestan da će ovo biti sasvim drugačiji dvoboj, drugačijeg dobitka.

“Igračima neće trebati posebno pričati o motivaciji, važnost utakmice sasvim je dovoljan motivator. Dinamo u posljednje vrijeme igra jako dobro i sigurno da ima ulogu favorita. S druge strane mi moramo odigrati dobru, taktički gotovo savršenu utakmicu kako bi nas nagradio rezultat”, istaknuo je Oreščanin.

Napisao/la 

Odgovori