HNL: Remi Istre i Lokomotive, čekamo derbi Hajduka i Gorice

HNL Home

PULA – U derbiju začelja bila je drama. U Puli posljednja Istra i osma na ljestvici Lokomotiva odigrali su 1-1. Lokosi su poveli iz kaznenog udarca kojeg je zbog igranja rukom skrivio domaći igrač Ivančić, a udarac s bijele točke realizirao je Pivarić u 38. minuti. Ovome je prethodio indirekt koji je suđen za Lokomotivu zbog igranja rukom Istrinog vratara Lučića izvan kaznenog prostora, a dojam je da lopta nije cijelim obujmom prešla crtu. Nakon velike pogreške gostujućeg vratara Santinija Istra je izjednačila u sudačkoj nadoknadi prvog dijela preko Gonzaleza.

Peti Hajduk i treća Gorica i dalje su u borbi za Europu. 34. kolo HNL-a zaključuje se derbijem koji se igra se na Poljudu gdje peti Splićani dočekuje treću na ljestvici Goricu od 20:10 sati.

„Dobro smo pripremljeni, znamo što nam je raditi i na što moramo pripaziti u ovom susretu i što napraviti na travnjaku. Svjesni smo da krajnji ishod može biti poraz, remi ili pobjeda, ali ja sam uvjeren da će to uglavnom ovisiti o nama. Mi smo ti koji imamo veliku priliku koju treba iskoristiti i uvjeren sam da će igrači biti jako dobri“, rekao je trener Bijelih Paolo Tramezzani.

„Hajduk igra dobro proljeće, imaju i oni svojih problema, stvari koje moraju biti bolje i koje ćemo mi probati iskoristiti. Hajduk je na Poljudu uvijek Hajduk“, najavio je susret trener Gorice Siniša Oreščanin.

Napisao/la 

34. Kolo 1. HNL

Istra : Lokomotiva 1:1

Odgovori