Jedan dan do Engleske, Vatreni stigli u London

Home
LONDON – Sitno brojimo do Engleske. Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u London gdje je sutra u 15 sati na Wembleyju očekuje prvo kolo Eura. Vatreni će poslijepodne osjetiti teren legendarnog stadiona na kojemu će sutra nadamo se početi još jedna velika priča. Međutim, za pozitivan rezultat trebat će se dobro oznojiti.

“Znamo koliko su Englezi mladi, dobri, brzi i agresivni. Bit će teško, igraju na domaćem terenu i navijači od njih očekuju puno. Sigurno će biti teška utakmica, ali spremni smo na to. Dosta naporno radimo, pripremamo se i bit će to dobra utakmica”, kaže Mateo Kovačić.

Ne bi bila tragedija u Londonu izgubiti od Engleske ali Dominik Livaković naglašava:

“Jako je bitna prva utakmica. Svi znamo što nam ona znači. Bitno je početi turnir s pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo to i ostvariti”.

Puno je znalaca u protivničkim redovima, ali tko je najveća prijetnja našoj jedinici?

 “Po meni je to Kane. Igrao sam protiv Sterlinga koji je stvarno brz, ali teško je izdvojiti najboljeg. Nadam se da ćemo ih zaustaviti. Mislim da smo pohvatali sve što izbornik želi. Na treningu izgleda dobro i nadam se da će tako biti i na utakmici”, zaključuje Livaković.

 

Odgovori