Tin Srbić na OI kao treći u finalu preče: Za ovo se živi

Sport Sportmix

TOKIO - Tin Srbić kao treći plasirao se u finale preče na Olimpiskim igrama u Tokiju.

U svojoj kvalifikaciskoj subdiviziji naš je gimnastičar bio najbolji, a nakon što su svi završili svoje nastupe ukupno je bio treći. Za ovo se trenira, za ovo se živi, poručio je Tin Srbić.

“Prvi dojam je da, uopće kad ovo govorim je malo nerealno jer sam čekao cijeli život i imao san da odem na OI, a sad bum odjednom sam u olimpijsko finale ušao kao treći. Prekrasan osjećaj i jako sam ponosan.”

Ljudi iz njegovog kluba Sokola, obitelj, prijatelji i mnogi drugi probdjeli su noć čekajući Srbićevu vježbu i na kraju dočekali finale, koje je na rasporedu 3. kolovoza.

“Ima deset dana do finala, stvarno puno vremena. Moram se malo skockat sam sa sobom, što ću raditi. Radit ću na treninzima sigurno novu, jaču vježbu koju ću raditi u finalu. Sad ovo između mislim da je manje bitno, što god da ću raditi mislim da će mi biti okej. Nerealno je, uživam i hvala svima što su me pratili i navijali.”

Uzbuđen je bio i Tinov trener, Lucijan Krce.

“Uzbuđen sam, ne mogu vjerovati do kraja. Mislim da je Tin zasluženo na trećoj poziciji. Dalje se pripremamo za finale koje je za deset dana i planiramo ići s njegovom najjačom vježbom od 6.5 i nadamo se najboljoj izvedbi”, rekao je trener Tina Srbića, Lucijan Krce.

Odgovori