Dinamo traži čudo na Maksimiru, Krznar: Prva zadaća je ne primiti gol

Home
 

ZAGREB - Pred nogometašima Dinama europska je utakmica odluke. U 21 sat na Maksimiru Modri protiv moldavskog Šerifa love 0:3 zaostatak i plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Atmosfera je uoči susreta, čini se, malo narušena. Kristijan Jakić nije bio na zadnjem treningu, navodno ne zbog ozljede već nije htio trenirati zbog želje za odlaskom u njemački Eintracht. 
Kako bilo da bilo, treba se fokusirati na ono najvažnije. I vrapcima na grani jasno je da treba pasti kiša golova, ali Damir Krznar naglašava: “Moramo zatvoriti pristup našem golu i to je osnova na kojoj temeljimo nadu da sutra možemo iznenaditi. Bez obzira na sve, prva je zadaća ne primiti gol, spriječiti Sheriffovu kontru koja nas je koštala rezultata u Tiraspolu”, izjavio je trener Modrih.

Vezane Vijesti

TIRASPOL – Nogometaši Dinama izgubili su 0:3 od moldavskog Šerifa u prvom susretu playoffa Lige prvaka. Ružna istina je da je to i prihvatljiv rezultat s obzirom na to kako je moglo završiti u Tiraspolu.

Publika će biti bitan faktor večeras.

“Zaista vjerujemo da će stadion biti pun. Optimistični smo, znamo da dinamovci stoje uz klub, da su čvrsto uz klub, da su željni uspjeha i lijepih utakmica u Zagrebu i da će sigurno doći u velikom broju. Da će biti glasni i da će nas podržavati tijekom cijele utakmice, a mi vjerujemo da na njihovim krilima možemo to i ostvariti”.

Događala su se i veća čuda, jedno prije nekoliko mjeseci protiv tog Tottenhama koji se toliko zaziva ovih dana. Ovo jest jedna nova situacija i potpuno drugačiji protivnik ali ishod zasigurno može biti jednak. Za kraj neponovljivi Bob Marley poručuje. Pa neka Dinamo večeras, onako figurativno i u samoobrani, ispali pet komada u ‘šerifa’. Za svaki slučaj.

Napisao/la 

Odgovori