Pala i Mađarska, protiv Italije za prvo mjesto u skupini

Home Sportmix
 

ZADAR - Hrvatske odbojkašice ostvarile su i četvrtu pobjedu na Europskom prvenstvu. U Zadru u četvrtom kolu skupine C protiv Mađarske bilo je 3:1.

 Prvi set protekao je u nervozi jednih i drugih ali malo više živaca imale su naše djevojke za 1:0 no, nakon toga gube prvi set na ovom turniru. Nije to zabrinulo izbornika Daniellea Santarellija koji nije mijenjao sastav i pogodio, nakon osvajanja trećeg seta Hrvatska je bez problema stigla do osvajanja četvrtog i nove pobjede.

“Za mene nismo igrali dobar meč jer bili smo nervozni ali pobijedili smo. To je dobar znak za mene, stručni stožer i sve uključene. Ovaj tim i kada ne igra dobro može pobijedti i to je vrlo važno”, izjavio je izbornik, a susret je prokomentirala i Beta Dumančić.

“3:1 je i dalje tri boda. Nije lako s njima, ne igramo protiv Mađarske prvi put. Uvijek je borba jer igraju dosta brzo. Pobijedili smo i to je najvažnije”.

Posljednje kolo igra se večeras, Hrvatska se s Italijom bori za prvo mjesto u skupini i lakši ždrijeb u osmini finala. Favoritkinje su gošće ali da su nepobjedive - nisu.

“Uvijek sve možemo iznenaditi, a pogotovo jer su one u lošem trenutku još od Olimpijskih igara. Možemo to iskoristiti jer one baš imaju padove u igri i nisu konstantne”, smatra Matea Ikić.

Utakmica počinje u 21 sat.

Napisao/la 

Odgovori