Tomić uoči PAOK-a: Ova momčad ima energiju potrebnu za prolazak

Home

RIJEKA - Nogometaši Rijeke sutra se bore za plasman u Europsku konferencijsku ligu. U 20 sati na Rujevicu stiže grčki PAOK koji je prošli tjedan izjednačio na 1:1 u posljednjoj sekundi utakmice. Trener Rijeke Goran Tomić ima putokaz za igru svoje momčadi.

“Došli smo do vrhunca prvog dijela sezone. Stanje u momčadi je odlično i nadam se da ćemo uz podršku publike napraviti rezultat. Mislim i nadam se da smo naučili na greškama iz prve utakmice. Recept treba biti igra iz prvog poluvremena i uz malo sreće nadam se da možemo ostvariti cilj”.

Grci su ozbiljna momčad ali svakako ne treba parkirati autobus kao u drugom poluvremenu u Solunu.

“Vidjeli smo u par navrata da možemo igrati s njima i nametnuti se. Uz podršku navijača i malo veće samopouzdanje i više hrabrosti možemo ostvariti dobar rezultat”, kazao je strijelac za Rijeku u prvoj utakmici Ivan Lepinjica.

Goran Tomić zaključuje – Rijeka ima ‘ono nešto’ što je potrebno da se dobije ovakve utakmice.

“Bitna je energija koju imamo. Ova momčad je pokazala da se drži zajedno kada imaju poteškoću. Protiv Šibenika je bilo problema ali pokazali su zajedništvo s kojim je isplivala kvaliteta. Oni će sigurno dati svoj maksimum i ja vjerujem da će to biti dovoljno za prolazak”.

Napisao/la 

Odgovori