Počinje prodaja ulaznica za utakmicu protiv Slovenije

Home Nogomet
ZAGREB - Nakon odluke Stožera civilne zaštite RH od 30. kolovoza kako je i dalje dopuštena organizacija javnih okupljanja na kojima sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, Hrvatski nogometni savez potvrđuje da će utakmica Hrvatska - Slovenija biti odigrana uz prisutnost gledatelja koji imaju važeću EU digitalnu COVID potvrdu te ovim putem obavještava javnost o procesu kupnje ulaznica.

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na stadionu Poljud (7. rujna u 20:45 sati) počinje u srijedu, 1. rujna u 12 sati.

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):

Zapad sredina: 200 kn

Zapad: 150 kn

Istok sredina: 120 kn

Istok: 100 kn

Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):

Zapad sredina: 250 kn

Zapad: 200 kn

Istok sredina: 150 kn

Istok: 120 kn

Sjever/Jug: 100 kn

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja. 

 

Navijačima koji nisu cijepljeni ili preboljeli COVID-19 pri dolasku na stadion bit će omogućeno testiranje putem brzih antigenskih testova. Cijena testiranja bit će 50 kn po osobi, a punkt za testiranja bit će otvoren ispred Spaladium Arene u sljedećim terminima:

Ponedjeljak, 6. rujna, od 12:00 do 22:00 sata

Utorak, 7. rujna, od 9:00 do 21:00 sat

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske, ali ne može biti državljanin Republike Slovenije zbog Uefinih epidemioloških mjera koje zabranjuju prodaju ulaznica gostujućim navijačima za rujanske kvalifikacijske utakmice.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici.

Odgovori