Video: Milas uvjeren da može pobijediti Yoku: Brži sam od njega!

Borilački Sportovi Home

PARIZ - Ovog petka čak tri hrvatska boksača ulaze u ring. U Klagenfurtu će Filip Hrgović loviti 13. profi pobjedu, u svom prvom meču nakon skoro godinu dana. U suprotnom kutu "El Animala" čeka Crnogorac Marko Radonjić.

“Sretan sam što sam ponovno u akciji, spreman sam i osjećam se odlično. Pripremao sam se gotovo godinu dana bez stanke, ne znam je li ijedan boksač ikada to napravio. Proveo sam pet mjeseci i u Miamiju, cijelo vrijeme sam žestoko trenirao. Jedva čekam ući u ring”, poručio je Hrgović.

A u ring će se senzacionalno vratiti i 52- godišnji Željko Mavrović. “Šaka sa Srednjaka” posljednju je borbu odradio još davne 1998. godine, a sada ga na istoj priredbi na kojoj će boksati Hrgović očekuje 26 godina mlađi Gruzijac Gogičašvili.

“Prije dvije godine kada je Tyson objavio ulazak u ring dosta ljudi je to smatralo čudnim. Isto vrijedi i za mene, mnogi su u nevjerici i pitaju se što mi to treba. Ja vjerujem u sebe i da u ovim godinama još nešto mogu pokazati u ringu”, rekao je Mavrović.

U akciju će i splitski teškaš Petar Milas. Njega u Parizu očekuje meč karijere protiv domaćeg boksača i olimpijskog pobjednika iz Rija Tonyja Yoke.

“On je dosta iskusniji, a ima iza sebe i bolji renome, ali moja je prednost brzina i noge i mislim da će to biti ključ za pobjedu”, kazao je Petar Milas koji se već nekoliko dana nalazi u Parizu. Borba će se održati u Roland Garrosu, a dogovorena je na deset rundi.

Odgovori