Počinje Dinamova jesen, Krznar: “Spremni smo na najboljih 11 West Hama”

Nogomet

ZAGREB - Večeras počinje Dinamova jesen u Europi. U 18:45 na Maksimiru gostuje najatraktivniji protivnik u grupi H, londonski West Ham.

Friški član Čekićara je Nikola Vlašić, a Englezi su uistinu veliki izazov za momčad Damira Krznara. Otočki klubovi često puta znaju laganijim tempom ući u europska natjecanja, a k tomu West Hamu za tri dana u goste stiže Manchester United. Krznar poručuje – nema kalkulacija.

“Spremit ćemo se za najboljih 11 West Hama, tako smo koncipirali i pripremali se na treninzima. Oni imaju svoj prepoznatljiv stil igre i sustav koji ćemo pokušati limitirati, bez obzira na igrače koji će igrati. Igramo protiv jedne velike momčadi, West Hama, i to jedino bitno”.

Takve, velike momčadi znaju pripremiti iznenađenje pa ipak treba imati spreman odgovor.

“Bit ćemo u našoj klasičnoj formaciji i u najužem izboru igrača. U jednom dijelu smo izbor kadra podredili da možemo promijeniti sustav u tijeku utakmice unutar istih 11 igrača, tako da je i to jedna vodilja kojom smo se vodili da možemo preformulirati sustav ako bude trebalo”, dodao je Krznar.

Na Maksimiru se očekuje oko 15 tisuća navijača, a stiže i dvije tisuće West Hamovih. Metropola neka ih dočeka mirno i dostojanstveno, a poželimo im da nakon utakmice kući putuju sretno, ali raspoloženi jednako kao zadnji Englezi koji su gostovali u Zagrebu. U drugom susretu skupine u isto vrijeme Rapid u Beču dočekuje Genk.

Napisao/la 

Odgovori