Gvardiol uoči Slovačke: Želimo što više navijača u Gradskom vrtu

Home

OSIJEK - Vatrenima je preostao još jedan trening do utakmice sa Slovačkom u 8. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Sve osim tri nova boda Hrvatsku nogometnu reprezentaciju omelo bi u osvajanju prvog mjesta jer traje „mrtva utrka” s Rusijom s kojom smo poravnati na čelu skupine H.
Naša pobjede u ponedjeljak u Osijeku i kiks Rusa na gostovanju kod Slovenije bio bi idealan scenarij. Slovaci su izgubili šansu da odu u Katar i očekuje se da će u Gradskom vrtu igrati opušteno i bez opterećenja. S tom tezom nije se složio Joško Gvardiol.

“Ne bih rekao da će biti opuštena utakmica jer njima je to motiv da ubace u brzinu više, a mi moramo biti pravi kao protiv Cipra i dati svoj maksimum. Želimo da dođe što više navijača i onda ne bi trebalo biti nikakvih problema jer igramo kod kuće. Mislim da će to sve na kraju biti OK”, rekao je 19-godišnji stoper.

Susret sutra počinje u 20:45 sati, a do sada prodano je više od 12 tisuća ulaznica i očekuje se da će stadion biti rasprodan. Paralelno s našom utakmicom igraju Slovenija i Rusija, a Cipar i Malta startaju u 18 sati.

Napisao/la 

Navijači igraju prijateljsku nogometnu utakmicu sa Slovacima

Hrvatska – Slovačka
Stadion NK Elektra, Osijek
11.10.2021. u 14:00 sati

 

Odgovori