Prva HNL: Ljepotica na Rujevici završila remijem, neriješeno i u Velikoj Gorici

HNL Home
RIJEKA – Fantastičnu utakmicu odigrali su Rijeka i Dinamo i opet je, kao i u Maksimiru završilo 3:3.

Rijeka je prvih 45 minuta na Rujevici završila uraganski i vodila sa čak 3:0. Dvaput je zabio Drmić, a jednom Velkovski. Rijeka je sjajnim golom Josipa Drmića povela već u sedmoj minuti kada je domaći nogometaš sjajno opalio s 18 metara. Isti je igrač u 38. minuti poslao loptu u mrežu nakon što ju je kratko odbio golman Dinama Dominik Livaković obranivši udarac Vučkića. Treći pogodak djelo je Velkovskog. Asistent je bio Robert Murić u 41.minuti dvoboja. No u nastavku neki drugi Dinamo smanjuje iz dva kaznena udarca preko Brune Petkovića, a konačnih 3:3 postavlja Komnen Andrić u 82.minuti. Trener domaćih Goran Tomić bio je razočaran što je njegova momčad ispustila veliku prednost.

„Ja sam uvjeren da bismo utakmicu mirno priveli kraju da nismo radili neopreznosti u šesnaestercu. Mi smo njih izkontrolirali i nisu nam radili nikakve probleme. Žalosti me to, ali što je tu je. Bit će bolje, rekao je Tomić.

Trener Dinama Damir Krznar nakon viđenog u prvih 45 minuta na kraju može biti zadovoljan bodom. „Na kraju moramo biti zadovoljni bodom, ali razvojem situacije kroz drugi dio možemo čak i žaliti za pobjedom“, filozofski je zaključio Krznar.

Rijeka - Dinamo 3:3

1.HNL 12. Kolo
Gorica i Istra remizirale su u Velikoj Gorici, a utakmica je završila rezultatom 1:1.

Domaćini su poveli u 12. minuti autogolom Mlinara, a konačnih 1:1 u 53. je minuti postavio Bande. Nedjelja donosi gostovanje Osijeka kod Slaven Belupa, a meč najavljuje trener gostiju Nenad Bjelica.

“To je momčad s iskusnim, ali i mladim igračima. Maksimalno ih respektiramo, nadam se da ćemo im se znati oduprijeti i da ćemo u Osijek donijeti nova tri boda”, izjavio je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Hajduk uz dosta problema s izostancima ide kod Šibenika na Šubićevac. Meč počinje u 17 i 30. Trener splitskih igrača Jens Gustafsson.

“Znamo da će naš protivnik biti ekstra motiviran nadigravati se jer dolazi Hajduk i naši navijači koji uvijek naprave dobru atmosferu. Ali, nisam toliko fokusiran na Šibenik i njihove nogometaše, nego na moje igrače i 100% sam siguran sad da će nam oni donijeti dobar rezultat”, poručio je trener Hajduka Jens Gustafsson.

Napisao/la 

Gorica - Istra 1:1

1. HNL 12. Kolo
 

Odgovori