Mladi Vatreni žele nastaviti stopostotan učinak

Home
PULA – Mlada hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu kvalifikacija za odlazak na Euro dočekuje Estoniju.

Hrvatska koju s klupe sjajno vodi Igor Bišćan odlično je krenula u bitku za Europsko prvenstvo 2023. godine. Mladi Vatreni zasad imaju sve četiri pobjede, a sljedeći suparnik je Estonija s kojom Hrvatska igra u četvrtak u Puli. Nakon tog dvoboja, u utorak 16. studenog Hrvatska gostuje kod Austrije.

Mečeve najavljuje Boško Šutalo.

“Želimo tako nastaviti u sljedeće dvije utakmice protiv Estonije i Austrije. Čekaju nas dvije bitne utakmice no mi u obje želimo pobijediti, uzeti šest bodova kako bi nastavili svoj put prema Europskom prvenstvu”, kazao je Boško Šutalo.

“Sigurno da se ne smijemo opustiti. Moramo ući maksimalno ozbiljno od prve minute. Dodatno se moramo motivirati za tu utakmicu i uzeti tri boda”, dodao je Šutalo.

U utakmici protiv Estonije bit će važno što prije zatresti protivničku mrežu. Između ostalih za to će biti zadužen ofenzivac Šibenika i mladih Vatrenih Antonio Marin.

Jedva čekam doći na reprezentativno okupljanje i braniti boje Hrvatske. Napadači su spremni i jedva čekaju utakmicu. Mislim da ćemo uzeti tri boda”, zaključio je Marin.

Hrvatska će Estoniju dočekati u četvrtak od 18 sati.

Napisao/la 

 

Odgovori