Ole Gunnar Solskjaer više nije trener Manchester Uniteda

Nogomet
Engleski velikan objavio je na svojoj službenoj internet stranici da je prekinuta suradnja između Kluba i menadžera. “Ole će uvijek biti legenda Manchester Uniteda i sa žaljenjem smo došli do ove teške odluke. Iako je posljednjih nekoliko tjedana bilo razočaravajuće, ne bi smjeli zamagliti sav posao koji je učinio u protekle tri godine na obnovi temelja za dugoročni uspjeh.
 
Ole odlazi s našim iskrenim zahvalama na njegovom neumornom trudu kao menadžeru i našim najljepšim željama za budućnost. Njegovo mjesto u klupskoj povijesti uvijek će biti sigurno, ne samo zbog njegove priče kao igrača, već kao velikog čovjeka i trenera koji nam je pružio mnogo sjajnih trenutaka.
 
Zauvijek će biti dobrodošao na Old Trafford kao dio obitelji Manchester Uniteda”, “, objavio je Manchester United. Man United na ljestvici Premiershipa trenutno zauzima sedmo mjesto sa 17 bodva i zaostatkom od 12 bodova za vodećim Chelseajem, dok je u Ligi prvaka vodeći sa sedam bodova koliko ima i drugoplasirani Villarreal. Do imenovanja novog trenera igrače će trenirati Michael Carrick.

Napisao/la  

Odgovori