Krznar uoči Genka: Igrat ćemo na pobjedu!

Nogomet
U predzadnjem, 5. kolu od 18:45 na Maksimir dolazi belgijski Genk.

Modri su na drugoj poziciji sa šest bodova, četiri manje od vodećeg West Hama i dva više Genka, dok je Rapid posljednji s tri boda. Krucijalnu utakmicu za Modre u grupnoj fazi najavio je trener Damir Krznar.

“Dočekujemo izuzetno teškog protivnika, protivnika kojega respektiramo, ali dočekujemo ga u našem domu i vjerujemo da ova momčad ima znanja, hrabrosti i kvalitete da u utakmicu uđe odlučno i završi je odlično”, započeo je trener Damir Krznar, a onda i prokomentirao trenutnu situaciju belgijske momčadi.

“Genk je u sličnoj situaciji kao što je bio i tada kada smo mu dolazili na noge. Imaju dobru strukturu u napadu, s nešto manjim problemima u obrani, detektirali smo to i nadam se da ćemo biti u mogućnosti to iskoristiti sutra”, dodao je Krznar.Modri su u posljednja tri susreta prvi primili pogodak što Damira Krznara poziva na oprez.

“Mora to biti jedna ozbiljna struktura, čvrsta zona. Dakle, ne smijemo srljati bezglavo, a to da nas pobjeda vodi pred vrata raja nećemo zanemariti. Igrat ćemo na pobjedu!”, jasno će Damir Krznar. Na kraju je prokomentirao i svoju poziciju i sve češće priče o mogućem odlasku s klupe Dinama.

“To je sudbina svakog trenera Dinama, no ovdje se ne radi o Damiru Krznaru, nego o treneru Dinama. Kad sam prihvatio ovu ulogu, prihvatio sam cijeli folklor oko te uloge. Možda ćete se začudit, ali to me ničim ne dodiruje. Imam potporu najbitnijih, a to je momčad”, zaključio je Krznar. Uz trenera Dinama bio je i kapetan Arijan Ademi, koji je najavio težak dvoboj.

“Znamo koliko su kvalitetna momčad, osjetili smo to u Belgiji gdje rezultat i nije bio realan, imali su i oni puno prilika, respektiramo ih. Uvjeren sam da ćemo biti spremni, da ćemo dati sve da pobijedimo, rekao je kapetan Modrih

Napisao/la  

Odgovori