Davis Cup: Hrvatska od 16 sati za finale protiv Srbije

Tenis
Meč za finale igra se u Madridu, a šanse su podjednake unatoč činjenici da je jedan od igrača protivnika najbolji tenisač na svijetu, Novak Đoković.

Marin Čilić, Borna Gojo ili Nino Serdarušić, te najbolji par svijeta Nikola Mektić i Mate Pavić naši su aduti. Na kraju to je reprezentacija koja stigla do polufinala, a tada je sve moguće. Miran je uoči ovog polufinala bio izbornik Vedran Martić.

“Ući ćemo u taj meč kao u svaki drugi. Danas će momci još trenirati i vidjet ćemo sutra kako će biti, nadam se da će sve biti dobro. Srbi imaju Đokovića koji je broj 1 na rang listi, njihov drugi igrač je bolje rangiran od našeg, a u paru smo mi blagi favoriti i vidjet ćemo kako će sutra završiti, rekao je izbornik Vedran Martić.

“Očekuje nas zasigurno teška borba sa Srbijom. Radi se o nevjerojatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka imaju još tri-četiri sjajna igrača koji su uvijek jako neugodni. Očekuje nas težak meč, ali dat ćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju”, izjavio je Marin Čilić.

Dodajmo da je Rusija posljednji polufinalist. Zbornaja Komanda svladala je Švedsku 2-0 i za finale igra protiv Njemačke.

Ponovimo, polufinale Davis Cupa, Hrvatska – Srbija, Madrid, 16 sati.

Napisao/la  

Odgovori