Željko Kopić sjeo na klupu Dinama i najavio derbi: Moja vjera u svlačionicu je apsolutna

HNL
Damir Krznar podnio je ostavku, a doslovno preko noći na klupu će sjesti voditelj omladinske škole i bivši trener Hajduka, Željko Kopić. Mandat mu je do kraja ove polusezone.

“Kao djelatnik kluba, netko tko živi za klub, stavio sam se na raspolaganje i dogovorili smo se da ću tu biti do kraja polusezone, te napraviti sve što je u našoj moći da ostvarimo rezultate kakve priželjkuju svi navijači Dinama i svi zaposlenici kluba”, poručio je novi strateg Modrih Željko Kopić.

Novi trener uskače uoči najvećeg hrvatskog derbija. Utakmica s Hajdukom je u Zagrebu već u nedjelju, a Kopić najavljuje:

“Očekujem ozbiljnu utakmicu, jako dobro znam mentalitet Hajduka. I kada je dobro i kada nije dobro, a sada su u zamahu. Napravit ćemo sve da budemo na pravoj razini. Vjerujem u ovu momčad, Dinamo ima kvalitetu. Negdje se po putu nit izgubila, ali moja vjera u svlačionicu je apsolutna. Siguran sam da ćemo u nedjelju biti na razini na kojoj moramo biti”, rekao je Kopić.

Predsjednik Dinama Mirko Barišić priznao je da Damir Krznar može birati poziciju u klubu, te da je za ovaj loš rezultat odgovorna i Uprava kluba.

“Uprava uvijek snosi odgovornost za sve djelatnosti i akcije koje se događaju u klubu. Pet stožernih igrača koji su prodani je veliki problem, to je tranzicija koja se ne može obaviti preko noći obaviti”, rekao je Barišić.

Napisao/la  

Odgovori