Livaja bacio Split u trans: Možemo još bolje, Kopić: Imamo problem realizacije

HNL
Hajduk je na Maksimiru u 18. kolu HNL-a svladao Dinamo 2:0. Partijom za pamćenje sjajni Marko Livaja donio je Hajduku tri boda, upisao je fenomenalan pogodak i asistenciju. Hajduk pobjeđuje petu utakmicu zaredom, međutim, zvijezda Hajduka smiruje euforij.

“Odigrali dobru utakmicu, drugi već derbi koji smo dobili ali ne smijemo se zadovoljavati ovim stvarima. Dugo je prvenstvo i ima još dosta bodova u igri. Nismo još ništa napravili ali na dobrom smo putu. Imamo još mjesta za napredak, nakon ova dva kola i pripreme i sigurno ćemo biti još bolji”.

Ali tko može smiriti Split koji naslov čeka već 16 godina? Navijači su na aerodromu, a zatim na Poljudu dočekali igrače Hajduka, Livaju nosili na rukama. Bez obzira na zasigurno jak trenutak zanosa, igraču takvog nogometnog umijeća i hrvatskom reprezentativcu ne treba podržavanje jedne od pjesama koja se čula u tim najvatrenijim trenutcima slavlja. Van toga, atmosfera je bila za pamćenje. Euforija je na vrhuncu, Hajduk izgleda kao momčad koja može ostvariti snove generacija navijača Bijelih.

“Imamo još četiri utakmice do kraja, karakterom i kvalitetom koju posjedujemo moramo ih izgurati. Sigurno da igra već dugo nije na razini. Možda čak ne toliko igra, imali smo neke šanse. Šteka realizacija i taj problem moramo riješiti”, rekao je trener Dinama.

Ružan epilog derbija u Zagrebu. Skupina Bad Blue Boysa rane je pošla zaliječiti u studentski dom Stjepan Radić, dom mnogih studenata navijača Hajduka. Policija je potvrdila intervenciju, ali više službenih informacija nema.

Napisao/la  

Odgovori