Rijeka i Osijek u borbi za prvo mjesto HNL-a

HNL
Osijek je drugi s bodom manje, a u dosadašnjem dijelu prvenstva susreli su se jedanput, i to u Osijeku gdje je domaćin slavio s 1:0 pogotkom Miereza. Obje momčadi igraju vrlo dobru sezonu, nogometaši Rijeke imaju najjači napad Lige, dok gosti imaju najbolju obranu.

“Nastavljamo zahtjevan niz utakmica. Dolazi nam Osijek, kvalitetna momčad s jako dobrim trenerom. Igraju stvarno dobar nogomet i generalno rečeno, sigurno nas očekuje zahtjevna utakmica. Imamo jasnu ideju kako ćemo igrati i uz pomoć publike želimo ostvariti nova tri boda”, poručio je trener Rijeke Goran Tomić, a puni plijen želi i strateg Osijeka Nenad Bjelica.

“Ne idemo u Rijeku s namjerom da ne primimo gol, idemo pobijediti utakmicu. Od prve sekunde želimo pokazati svoju ambiciju i nadam se da ćemo na kraju slaviti. Naravno, svjesni smo da igramo s jednom jakom momčadi koju vodi sjajni trener. Oni su vrlo raznovrsni, puno igrača zabija pogotke i teško je odabrati taktiku za tu utakmicu. Ali, vjerujem da će ono što odabarem biti ispravno i da ćemo se uspjeti nametnuti u svakom trenutku utakmice”, zaključio je Bjelica.

Odgovori