EURO: Kauboji večeras s Ukrajinom za drugi krug, čekamo ishod Francuske i Srbije

Home
SZEGED – Kauboji večeras igraju odlučujuću utakmicu za drugi krug Europskog rukometnog prvenstva. Protivnik u Szegedu je Ukrajina koja nema nikakve izglede za prolaz, ali nisu bezazleni, a kod nas je pitanje tko će biti zdrav i negativan na Covid-19. Iz tog je razloga izbornik iz opreza pozvao tri nova igrača.

“Dolaze Severec i Gojun, pozvali smo i Kuzmanovića. Matej Mandić je pozitivan, a golman Šunjić je bio u sobi sa Srnom pa ne smijemo riskirati i ostati sa samo jednim vratarom”, rekao je Horvat.

Moramo se uzdati i u Francusku koja mora svladati Srbiju za naš prolaz dalje, a o Ukrajini izbornik kaže:

“Ukrajina sigurno nije favorit. To je utakmica u kojoj će se nas pitati neke stvari. Moramo se resetirati i napuhati ponovno ovaj balon jer je došlo do emotivnog pražnjenja. Moramo zabijati što više lakših golova dobro postaviti obranu da izbjegnemo borbu s njihovim teškašima u šest nula obrani”, objasnio je Horvat.

Kauboji večeras s Ukrajinom za drugi krug, čekamo ishod Francuske i Srbije Strijelac pet zgoditaka protiv Srbije bio je Tin Lučin, koji je poslao upozorenje uoči današnjeg ogleda.

Ulaznice Rukomet EP 2022

“Nema vremena za euforiju, jer se u glavi već treba prebaciti na utakmicu s Ukrajinom i analizirati protivnika, što bolje se spremiti i nikako se opustiti. Ne ovisimo samo o sebi, ali nadamo se da će Francuska pobijediti Srbiju, a mi se moramo koncentrirati se na utakmicu s Ukrajinom, a ostalo – što Bog da”, poručio je Lučin.

Hrvatska i Ukrajina počinju u 18 sati, a Francuzi i Srbi sastaju se u 20:30 sati.

Napisao/la 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Odgovori