Euro: Kauboji saznali sve protivnike, Alilović se vratio u reprezentaciju

Rukomet
BUDIMPEŠTA – Hrvatski rukometaši saznali su sve suparnike u nastavku Europskog prvenstva. Igrači Hrvoja Horvata sutra drugi krug otvaraju protiv Crne Gore, u subotu ih čeka jaka Danska, 24. siječnja slijedi sraz s Islanđanima, a potom 26. siječnja Kauboji će igrati protiv Nizozemske.

„Zadržat ćemo se na Crnoj Gori za početak i samo za nju se pripremati, ove godine je moto ‘Gol po gol, obrana po obrana’, a u ovom slučaju ‘utakmica po utakmica’. Bit će to zahtjevna utakmica, pokazali su da imaju izuzetno dobru momčad i koheziju u grupi. Bit će to zahtjevna utakmica“, rekao je hrvatski vratar Mate Šunjić.

On nažalost neće moći pomoći među vratnicama jer je pozitivan na koronavirus. Iz istog je razloga otpao i Nikola Grahovac. Iznenađujuća je vijest da se u reprezentaciju vraća legendarni golman Mirko Alilović koji se stavio na dispoziciju izborniku Horvatu.

„Teško je iz dana u dan mijenjati sastav, tu nikako ne možemo pronaći kontinuitet i to je ono što nas najviše muči”, izjavio je izbornik Hrvoje Horvat.

Hrvatska u drugi krug nije prenijela niti jedan bod, a nakon četiri utakmice po dvije će najbolje selekcije ići u polufinale.

Napisao/la 

Odgovori