Croata Barrio vs Vaso Bakočević 2:0

Borilački Sportovi
Vaso gasi kanale, pada popularnost 😂😂😂

Vaso Bakočević – Psihopata, popularni mma borac iz Crne Gore nedavno je otvorio svoj YouTube kanal. U prvoj epizodi radnog naslova – ‘Kvrgoviču zašto čačkaš osinjak?!?!’, iziritiran izjavom novinara Marka Petraka govori kako će prebiti Hrgovića, ako ne šakama, cigla u glavu mu ne gine. Petrak je u svojoj emisiji rekao da Hrgović ne želi gostovati u podcastu na kojem gostuje Vaso.

Pogledajte 1. epizodu ➡️ Kvrgoviču zašto čačkaš osinjak?!?!

U drugoj epizodi osvrnuo se na nedavni poraz od Croate Barria koji ga je uspavao u prvoj minuti borbe. Na žalost, Vaso se ozljedio nakon prvog udarca nogom, pa smo ostali kratki za pravu borbu. Do tog trenutka Croata ga je dobro držao na distanci i nije primio niti jedan udarac. Nakon ozljede Vaso je završio u carstvu snova, izgiljotiniran.

Pogledajte borbu ⬅️

U drugoj epizodi naslova – ‘PANČI ti bez mene ne postojiš, JA SAM TVOJ TATA!‘ u sedmominutnom videu Vaso priča kako je puno popularniji od Croate i poziva na revanš koji po njegovoj priči Croata odbija. Croata Barrio na to odgovara jednom rečenicom – Zamahne nogom, slomi je. Po mišljenju redakcije Navijačkog Radija čistih 2:0 za Croatu. 7 minuta govorancije poništeno jednom rečenicom. 

Pogledajte 2. epizodu ➡️ PANČI ti bez mene ne postojiš, JA SAM TVOJ TATA!

Croata Barrio doselio je u Hrvatsku iz Argentine 1994. godine. Njegov otac, Hrvatski Branitelj od 1991. godine, odlikovan je Redom Nikole Šubića Zrinskog te je zaslužio Spomenicu domovinske zahvalnosti. Croata Barrio višestruki je prvak Argentine u hrvanju Grčko-Rimskim stilom, osvajač srebra i bronce s Panameričkog prvenstva te prvak Južnoameričkih Igara. MMA score 9-2.

Vaso Bakočević – balkanski Conor McGregor. Zbog atraktivnog stila borbe i trash talka jedan je od najzaslužnijih boraca za održavanje i napredak mma scene. Borac s velikim brojem borbi i scorom 40-22. Vaso na cardu sam rasproda dvoranu. Traži se ulaznica viška. 

Ulaznice Rukomet EP 2022

Ako se revanš održi i Vaso pobjedi imamo triologiju i borbu za BMF pojas – (Baddest Motherfucker na Balkanj). Ako Croata Barrio pobjedi Vaso ima Titulu Lajavog na grbači, a ako se pak ne održi revanš Croata Barrio pobjedio je ozljeđenog borca i što se sportskog dijela tiče teško je reći tko je bolji borac. 

Odgovori