Diskografska kuća Menart raskinula ugovor s grupom Tram 11

Hrvatska
Izdvojeni komentar
– Kad vas gase znači da ste na dobrom putu.

➡️➡️➡️Poslušajte album

MENART je iz prodaje povukao album Jedan na jedan sastava Tram 11.

Priopćenje Menarta prenosimo u cijelosti:

“Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11.

Nedavno objavljeni album “Jedan i jedan”, odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa. Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti.

Album “Jedan i jedan”, objavili smo prvenstveno zbog uspješne dvadesetogodišnje suradnje s Tram 11 te golemog interesa publike koji se pokazao najavom izlaska albuma “Jedan i jedan”.

Menart posluje 25 godina i ponosni smo što je u našem katalogu široka lepeza glazbenika koji djeluju u svim glazbenim žanrovima”, naveli su u priopćenju.

Neki od istaknutih stihova glase ovako:

“Žene s karijerom ljube kućne ljubimce. Urbana spika, psi se vodaju na uzici. Nema djece, nikog nema na ulici.”

“Kukavice šute, četnici su u gradu, ista govna, samo su obrijali bradu.”

“U modi je bit’ peder mudar i prepreden nevladin organizirani jednoumni kreten.”

“Fali tebi vojska da te spremnog vrati doma… tebi fali masti, kruha, zidarska iza uha, život nije cajka, hrpa govana bez sluha.”

“Na čelu ti petokraka, u oku dugine boje u koliko si udruga što milijardu kuna broje? Puši kurac malo Titu, malo Castru, ‘ko Danka partizanka provaljuješ na terasu. Ne voliš kuhara, ali dobro grabiš iz lonca, svi ste tu zbog novca kao mit iz Jasenovca. Balaševići, nema vam države ni na igrici, pušite kurac za ćirilicu na Ilici. Bipolarni bipsići, jebo li vas ćaća, k’o Plenki i Njonjo, svi ste topla braća, olfo tolerantni, orjunaški unučići, toliko puše kurac da ih zovemo Pušići.”

Odgovori