Barić uoči Lodza: Ponosni smo na rezultat ali ovo je nova utakmica

Sport
ZAGREB – Odbojkašice Mladosti ostvarile su senzacionalnu pobjedu protiv Lodza u prvom susretu četvrtfinala CEV lige i od 17 sati brane prednost 3:2 iz prvog susreta.

 Drugim riječima, trebaju ponovno pobijediti favorizirane protivnice. Trener Mladostašica Leo Barić za Media servis otkriva kako će to biti još teže nego prošli tjedan.

“Nemojmo se zavaravati oni su strašna momčad. Kraj ovog konglomerata poljskih reprezentativki, Amerikanki i Brazilki doveli su još jednu talijansku reprezentativku u posljednjim danima. Prema tome, očekujemo još bolji Lodz kod nas”.

Imale su Mladostašice 2:0 u prvoj utakmici ali nema žaljenja jer pobjeda nije bila veća jer znaju što znači pobijediti ekipu iz Poljske.

“Ma to je fenomenalan rezultat, kao da neki naš nogometni klub pobijedi Real Madrid. Na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Poljskoj bilo je 80 tisuća gledatelja na stadionu i to dovoljno govori o popularnosti odbojke tamo. Međutim, na staroj slavi se ne živi novi je dan i nova utakmica, pripremit ćemo se što bolje možemo”.

Zdravstveni bilten je zasada dobar, ali kao što Barić kaže;

“S tim nikad ne znate. Dobro je zasada, nemamo ništa za prijaviti ali uvijek ostavite to otvoreno jer može vas iznenaditi”, zaključuje Barić nadu da se takvo što neće dogoditi.

Napisao/la 

Odgovori