Mislav Oršić produžio ugovor s Dinamom!

HNL
ZAGREB – Mislav Oršić produžio je vjernost Dinamu potpisavši novi ugovor.

Jedan od najboljih pojedinaca u Modroj svlačionici produljio je ostanak u Maksimiru do kraja sezone 2025/2026. Dinamo je nagradio poboljšanim ugovorom svog miljenika nakon što je odbio transfer u Burnley.

“Današnji dan poseban je trenutak za mene. To je potvrda svega što sam pružio klubu u protekle tri i pol godine. Kroz nekoliko posljednjih dana osjetio sam nešto što ni u najljepšim snovima nisam mogao očekivati, takvu želju ljudi u klubu kao i navijača da ostanem u Dinamu, u klubu za koji navijam od svog rođenja. Od srca im svima zahvaljujem na tome. Isto tako, moram se osvrnuti na ponudu Burnleyja. Ne mogu sakriti niti želim demantirati moju želju za prelaskom u engleski klub. Premier liga je vrh ligaškog nadmetanja u svijetu. Bio sam spreman dati sve od sebe da pokušam pomoći Burnleyju da i sljedeće godine igra Premier ligu. Tko god je igrao nogomet ili je aktivan navijač i pratitelj nogometa razumije o čemu pričam.

 

Ipak sportski razlog i stavljanje šlaga na tortu moje karijere željom kluba da ostanem i donesenom odlukom razumio sam i shvatio poruku meni, a i navijačima našeg kluba. Idemo po naslov! Dat ću sve od sebe do zadnje sekunde boravka u klubu, kao što sam davao do sada. Nogomet i moja karijera su apsolutni primjer da je u nogometu sve moguće, snovi se ispunjavaju ako daješ sve od sebe, bez obzira na prepreke. Nema predaje!”, rekao je Mislav po potpisu novog ugovora.

 

Odgovori