Video: 7. kolo 1. Hrvatske Boksačke Lige

Borilački Sportovi
U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održano je 7. kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi.

S novih pet pobjeda u 7. kolu boksači Torcide učvrstili su prvo mjesto u Hrvatskoj boksačkoj ligi (mlađi seniori i seniori)! Nove pobjede upisali su mlađi senior Ivan Burić, te seniori: Enrico Krluk, Ivan Vukasović, Duje Burić i Jan Morović.

Posebno je impresivnu pobjedu nokautom upisao Ivan Vukasović. Nekih dosadašnjih glavnih aduta Torcide nije bilo zbog problema s koronom i ozljedama, pa pet pobjeda za učvršćenje vodstva tim više dobiva na težini.

Glavni konkurenti iz BK Rovinja upisali su tri pobjede u kategoriji seniora i mlađih seniora (Leon Domić, Vito Košar i Lukas Jurić), te još dvije u juniorskoj konkurenciji (Blaž Krušelj i Dino Galant).

Mladi Vito Košar tako je nastavio niz nepobjedivosti, a ponovo je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Marka Ramljaka iz Rijeke u svojevrsnom “meču dana” jer obojica se bore za mjesto u reprezentaciji za Europsko prvenstvo U-22 u Poreču i sasvim je izgledno da će se ponovo sučeliti u finalu skorog državnog prvenstva do 22 godine (lani je bolji u finalu bio Rovinjanin Vito Košar).

➡️ Objavu u cijelosti pročitajte na stranici boksačkog saveza ⬅️

Previous
Next

Odgovori