Popović: Zadovoljna sam svojim nastupom

Home
PEKING – Hrvatske skijašice zadovoljne su ostvarenim plasmanom na utrci ženskog slaloma u Pekingu.

Pobjedu na olimpijskom slalomu u ženskoj utrci ostvarila je slovakinja Petra Vlhova, a na postolju su joj se pridružile srebrna austrijanka Katharine Liensberger te brončana Wendy Holdener. Od naših predstavnica, najbolji plasman ostvarila je Leona Popović zauzevši 23. mjesto. Osim nje, među 30 najboljih je svoje mjesto pronašla i Zrinka Ljutić sa osvojenom 25. pozicijom, dok je Andrea Komšić odustala u prvoj vožnji.

“Zadovoljna sam drugom vožnjom, stvarno sam probala dati svoj maksimum. U prvoj vožnji mi to baš nije uspjelo kako sam si zamislila, ali mislim da sam drugu ipak definitivno malo bolje odradila. Na kraju, sveukupno gledano, zadovoljna sam današnjim danom, mislim da sam dobro iskoristila cijelu situaciju i zadovoljna sam”, rekla je nakon utrke naša najbolja skijašica, Leona Popović.

“Problem je što me na početku to povuklo, na tom trećem zavoju. I tamo je već počelo dosta boliti. Da je obična trening runda tamo bi, naravno, izašla van, fokusirala se za dalje i nastavila nakon minutu, ali ovdje toga nema. Probala sam, išlo je do tamo kuda sam izletila. Tamo se već stvarno nisam mogla nosit s bolovima”, rekla je Andrea Komšić koja je nažalost zbog problema s leđima odustala u prvoj vožnji.

Odgovori