Liga prvaka: Zagreb senzacionalno svladao Szeged

Rukomet
ZAGREB – Rukometaši PPD Zagreba u svojoj su Areni stigli do treće pobjede u Ligi prvaka protiv jakog mađarskog kluba Szegeda. U 11. kola skupine A Zagreb je pobijedio 26-24. Zagrebaši su vodili tijekom cijelog susreta i na kraju došli do velike pobijede nad Mađarima.

„Velika pobjeda protiv sjajne momčadi. Važno je da smo minimizirali greške i držali konstantnu prednost i kad nas je protivnik pritiskao mi smo imali odgovor. Postizali smo važne golove i ovo je ovom trenutku za nas fantastičan doping”, rekao je trener Zagreba Ivica Obrvan.

„Pobjedu je donijela obrana s kojom smo se napunili u napadu. Bili smo koncentrirani od prve do zadnje minute, a u cijelom susretu smo imali dvije-tri tehničke greške, a to se pokazalo na rezultatu”, rekao je lijevi vanjski Sandro Obranović.

„Vjerovali smo da ovo možemo, znali smo sve njihove karakteristike igre koje igraju u napadu i to smo jako dobro riješili”, poručio je David Mandić, lijevo krilo Zagreba.

Sedam pogodaka postigao je Sandro Obranovića, a šest je dodao Ivan Čupić, dok je kod gostiju Mirko Alilović samo u drugom dijelu prikupio šest obrana. U srijedu Zagreb će gostovati kod Vardara u Makedoniji. Seged je četvrti na ljestvici s 14 osvojenih bodova dok je Zagreb šesti s osam.

Napisao/la  

Odgovori