Luka Plantić vratio se profi pobjedom u Hamburgu!

Borilački Sportovi
Hrvatski olimpijac i lani najuspješniji hrvatski boksač (osmina finala Olimpijskih igara i na Svjetskom prvenstvu) Luka Plantić (25) pobjednički se vratio u profesionalni ring.
Plantićev meč na poveznici na 45:25

Na boksačkom spektaklu Universum Box Fight Night u Hamburgu Luka Plantić u poluteškoj kategoriji do 82 kg prekidom poslije tri runde pobijedio je iskusnog srpskog boksača Gearda Ajetovića (40) koji u dugoj karijeri, najviše u Velikoj Britaniji, iza sebe ima 59 profi-mečeva (31 pobjeda, 16 nokautima).

I Ajetović je prije prelaska u profesionalce bio olimpijac, nastupio je na Olimpijskim igrama još u Sydneyu 2000. godine.

Luka Plantić svojim poznatim razornim stilom neumorno je lomio Ajetovića od prve minute, pritiskao ga na konopce i plasirao kombinacije udaraca u glavu i tijelu, a iskusni, čvrsti srpski borac branio se i štitio kako je znao i koliko je mogao.

Nakon tri runde Plantićeve kanonade (meč je bio dogovoren u osam rundi), Ajetović i njegovi treneri potpisali su predaju jer nakon serija više desetaka udaraca u tri runde ostao je bez snage za daljnji otpor.

Članak  cijelosti pročitajte na boks-savez.hr

Odgovori