Kobešćak uoči Zvezde: Želimo final-eight, ali za svaki bod treba se potruditi

Vaterpolo
DUBROVNIK – Pred vaterpolistima Juga prva je meč lopta kojom bi mogli osigurati igranje na završnom turniru Lige prvaka.

U Gružu u 19 sati gostuje beogradska Crvena zvezda, koju je na klupi pojačao bivši trofejni izbornik Srbije Dejan Savić. Trener Juga Vjekoslav Kobešćak najavio je susret za Media Servis. 

“Očekujem bitno drugačiju utakmicu od prethodne dvije. Prije četiri dana oni su doveli Dejana Savića, u ovom trenutku najboljeg svjetskog trenera, dan kasnije svladali su Novi Beograd što je iznenađenje. Očekujem težu utakmicu”, poručuje Kobešćak.

Na ljestvici vodeći su Pro Recco i Marseille s 24 boda, Jug je treći s 18, a Beograđani su pretposljednji s četiri boda. O raspletu skupine Kobešćak kaže:

“Vrlo blizu smo plasmanu na “final eight”, ali u Ligi prvaka nema laganog protivnika i za svaki bod se treba dobro potruditi. Za Zvezdu se nismo pripremili, a nećemo ni stići u ovom ludom ritmu. Nadamo se da će odlučiti naša veća kvaliteta”.

Ozljede i dalje kroje sastav Dubrovčana.

“Kao i protiv Jadrana neće nastupiti Kržić, Vukojević i Burđelez nadamo se da će biti dovoljno svježine za dobru igru i pobjedu”, zaključio je Kobešćak.

Napisao/la  

Odgovori