Dinamo lovi čudo protiv Seville, Kopić: Publika je poticaj da odigramo dobro

Nogomet
ZAGREB – Nogometaši Dinama od 18:45 na Maksimiru igraju europsku utakmicu odluke. Modri love dva gola zaostatka protiv Rakitićeve Seville, nadaju se novom čudu koje bi ih odvelo u osminu finala Europske lige.

Kada se ono prošle godine dogodilo navijača nije bilo, ovaj put Maksimir je rasprodan do dopuštenog kapaciteta, 11 tisuća ljudi bit će 12. igrač.

“Svi smo sretni što je interes za utakmicu velik i da su karte rasprodane. Bit će dobra atmosfera. Bit će nam to veliki vjetar u leđa i dodatni podstrek da odigramo kvalitetnu utakmicu”, rekao je trener Dinama Željko Kopić.

Izostanaka ima, Ademi i Ivanušec najteže su nadoknadivi, a ‘out’ su i Perić, Lauritsen te Andrić. Kopić vjeruje u ono što ima.

“Svi ostali su igrači na raspologanju i motivirini da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu te da se predstavimo na kvalitetan način i ostvarimo kvalitetan rezultat”.

Misija je teška ali igrači Dinama na temelju prve utakmice grade optimizam da se nešto veliko može učiniti.

“Odigrali smo jako dobru utakmicu u Sevilli, ali na našu nesreću nismo uspjeli ostvariti pozitivan rezultat. Ispravit ćemo stvar tu. Nadamo se da ćemo ostvariti prolaz dalje”, zaključio je Bartol Franjić.

Napisao/la  

Odgovori