Velika navijačka fešta u Kopenhagenu začinjena pobjedom Hrvatske

Home
KOPENHAGEN – Predivan dan u Kopenhagenu završio je pobjedom Hrvatske protiv Danske. Velikih 0:1 i tri važna boda u Ligi Nacija. 
Uvertura utakmice održala se u The Old Irish Pubu koncertom Zaprešić Boysa

Veliki kredit i zahvala gospodi iz Zaprešić Boysa koji su svojom pozitivnom energijom utjecali na ambijent te podigli atmosferu do usijanja. 

Veliko hvala gospodinu Toniju Gudelju manageru The Old Irish Puba na fantastično odrađenom poslu bez kojeg možda ne bi bilo ni cijele priredbe. 

Veliko hvala tvrtci Crodesign.dk koja je napravila plakate i promidžbene materijale pa vas ovim putem pozivamo da koristite njihove usluge. 

Veliko hvala gospodi iz udruge Mi Hrvati koji će darovati dres Josipa Brekala s utakmice Hrvatska – Francuska sretnoj dobitnici lutrije.

Navijačkom Radiju kao idejnom pokretaču i organizatoru cijelog eventa ostaje na ponos i zadovoljstvo, pohvale Zaprešić Boysa i svih uključenih strana, na račun organizacije i kvalitete cijelog projekta.

Pratite kanale Navijačkog Radija i pomozite naš rad kako bi i ubuduće mogli organizirati hvale vrijedne akcije poput koncerta Zaprešić Boysa u Kopenhagenu. 

Članska Iskaznica Navijačkog Radija

Postanite član Navijačkog Radija i ostvarite 10% popusta na naše proizvode te kupnju ulaznica za događaje u našoj organizaciji.

Odgovori