Bogdanović karijeru nastavlja u Detroit Pistonsima

Košarka
SALT LAKE CITY – Prema saznanjima poznatih NBA novinara, Adriana Wojnarowskog i Shamsa Charanie hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović prelazi iz momčadi Utah Jazz u Detroit Pistonse i tako će postati prvi Hrvat u tome klubu.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Ligu Prvaka koje možete pronaći na ovom linku.

Ponajbolji hrvatski košarkaš sudjelovao je u razmjeni između ova dva kluba. U njegov bivši klub iz Pistonsa dolaze Kelly Olynik i Saben Lee. Bogdanoviću će ovo biti peti klub u NBA ligi. Karijeru među najboljim košarkašima svijeta započeo je u Brooklynu, a nakon toga je igrao i za Washington te Indianu.
 
Prošle godine je Bojan za Jazzere imao prosjek od 18.1 poena po utakmici uz 4.3 skoka i 1.7 asistenciju. Bio je najbolji šuter svoje momčadi, a ovim prelaskom Utah je izgubila još jednu okosnicu svoje igre. Iz kluba je ranije tokom ljeta Rudy Gobert otišao u Minnesotu, dok će Donovan Mitchell karijeru nastaviti u Clevelandu.
 
Napisao/la 
 
 

Odgovori