U21 reprezentacija u Danskoj lovi Europsko prvenstvo

Home
ZAGREB – Nakon domaće pobjede nad Danskom, Hrvatsku nogometnu U21 reprezentaciju očekuje uzvratni susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Mladi vatreni su u prvoj utakmici na Aldo Drosini pobijedili Dance rezultatom 2-1. Iako u Dansku nose pogodak prednosti, igrač Michele Šego tvrdi da će taj rezultat u gostima biti teško održati jer se radi o neugodnom protivniku, ali vjeruje u pobjedu svoje momčadi.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Ligu Prvaka koje možete pronaći na ovom linku.

“Danci su jako čvrsta momčad. Bila je jako teška utakmica u Puli, ali i kroz pripreme smo znali da će biti tako, ali dobro smo se pripremili za tu utakmicu što je rezultat i pokazao. Uzvrat će također biti jako težak, ali nadamo se da ćemo moći iskoristiti šanse koje nam se otvore i možda zabiti još više golova”, rekao je reprezentativac Michele Šego.

Vratar Dominik Kotarski je u prvoj utakmici s Danskom uočio par njihovih nedostataka koje će naši mladi reprezentativci pokušati iskoristiti.

Mislim da ostavljaju jako puno prostora pogotovo u sredini i prema gore. Njihova krila stoje dosta visoko i u fazi obrane i u fazi napada, uopće se ne vraćaju. Mislim da će biti jako teško u Danskoj, ali pokazali smo da možemo igrati s njima i čvrsto vjerujem da ćemo se na kraju plasirati na Europsko prvenstvo”, rekao je reprezentativni vratar Dominik Kotarski.

Utakmica je na rasporedu od 18 sati u danskom Vejleu.

Odgovori