Zlatko Dalić: Naravno da smo favoriti u skupini kvalifikacija za Euro

Home Nogomet
FRANKFURT – Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj igrat će u skupini D u društvu Walesa, Armenije, Turske i Latvije.
 

Skupinu je komentirao izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

“Možemo biti zadovoljni skupinom, uglavnom smo izbjegli reprezentacije koje smo željeli izbjeći, pogotovo iz druge jakosne skupine. Iz četvrte jakosne skupine izvukli smo Tursku koja je možda najnezgodnija momčad, ali naravno da smo favoriti skupine. Jedini problem koji se može pojaviti su daleka putovanja. Naravno da smo mi optimisti i moramo se dobro spremiti”, rekao je Zlatko Dalić.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Ligu Prvaka koje možete pronaći na ovom linku.

Kvalifikacije za Euro: Hrvatska otvara protiv Walesa.
ZAGREB – Nakon ždrijeba kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.godine koji je održan u Frankfurtu poznato je da će Hrvatska igrati u skupini D protiv Walesa, Armenije, Turske i Latvije.
 
Naknadno je napravljen i raspored pa će igrači Zlatka Dalića kvalifikacije otvoriti domaćom utakmicom protiv Walesa 25. ožujka iduće godine, tri dana poslije (28. ožujka) Hrvatska će gostovati u Turskoj. Vatreni će kvalifikacije za europsku smotru u Njemačkoj nastaviti dvjema utakmicama u rujnu, protiv Latvije (8. rujna) na domaćem terenu, odnosno Armenije (11. rujna) u gostima. Hrvatska u listopadu dočekuju Tursku (12. listopada) i idu u goste Walesu (15. listopada), a u studenom gostuju u Latviji (18. studenoga) i na kraju kvalifikacijskog ciklusa dočekuju Armeniju (21. studenoga).
 

Napisao/la  

Odgovori