EURO kvalifikacije: Kauboji sutra gostuju kod Belgije

Rukomet
HASSELT – Hrvatska rukometna reprezentacija sutra u 13:45 sati igra protiv Belgije drugu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.

U prvom kolu svladana je Grčka i s optimizmom se iščekuje dvoboj protiv Belgije, koja je slavila na gostovanju kod Nizozemske. “Belgija nam je poslala upozorenje pobjedom nad Nizozemskom i sigurno će pred svojom publikom pokazati se u najboljem svijetlu sa željom da upiše bodove, ali mi moramo biti što bolji i odigrati kao protiv Grčke i da se vratimo s nova dva boda”, rekao je izbornik Kauboja Hrvoje Horvat.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Svjetsko Prvenstvo u Rukometu koje možete pronaći na ovom linku.

“Po rezultatu s Nizozemskom, koja je dobra reprezentacija, vidimo da su ozbiljan protivnik na svojem terenu. Ako ne uđemo punim gasom onda će biti problema, no nadam se da će biti sve u redu, da ćemo mi pobijediti i u pozitivnom tonu dočekali Svjetsko prvenstvo”, poručio je kružni napadač Marino Marić.

Napisao/la 

Odgovori