HNL: Slaven slavio u Šibeniku, Gorica dočekuje Hajduk, Čačić se pribojava Varaždina

HNL
ZAGREB – U prvoj utakmici 13. Kola Supersport HNL-a Slaven Belupo je kao gost na Šubićevcu pobijedio Šibenik s 2:0. Oba je gola za sastav iz Koprivnice postigao Arber Hoxha.

Osijek i Istra počinju u 16:55, a od 19:o5 sati Gorica dočekuje Hajduk.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Ligu Prvaka koje možete pronaći na ovom linku.

“Gorica ima kvalitetne pojedince, ne znam što im se događa i zašto su na zadnjem mjestu na tablici, o tome ne mogu govoriti, bavim se samo svojom momčadi. Sutra očekujemo tešku utakmicu”, istaknuo je trener Hajduka Mislav Karoglan u najavi susreta.

U nedjelju će Dinamo ugostiti Varaždin od 15 sati.

“Oni su nas dosad jedini zakinuli za dva boda. Ne da se bojim ali se pribojavam ove utakmice. Trebamo se zaista dobro fokusirati na nedjelju. Očekujem da naša momčad reagira na pravi način, kako i dolikuje Dinamu, dakle s pravim gardom, mi smo domaćini i učinit ćemo sve da dođemo do željena tri boda”, najavio je trener Dinama Ante Čačić.

Kolo se sutra zatvara utakmicom Rijeke i Lokomotive u 17 i 10 sati.

“Očekuje nas jedna teška i zahtjevna utakmica, kao i protivnik, i mi želimo pobijediti i vratiti se s tri osvojena boda”, poručio je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.

Napisao/la 

Odgovori