Visoka novčana kazna za Hajduk, kažnjeni i Dinamo i Rijeka

HNL
ZAGREB – Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 14. kola.

HNK Hajduk kažnjen je jedinstvenom kaznom od 110.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminirajućeg skandiranja domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Hajduk – Dinamo. Tijekom utakmice zapalili su najmanje 80 baklji, od čega je najmanje 25 bačeno na tartan stazu, a zbog dima nije bilo moguće utvrditi točan broj baklji. Zbog dima je u dva navrata nastupio prekid igre, prvi u 61. minuti u trajanju od 90 sekundi, a drugi u 86. minuti igre u trajanju od 120 sekundi.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Rolex Monte - Carlo Masters koje možete pronaći na ovom linku.

Gostujući navijači BBB-i, njih 532, smješteni na južnoj tribini, u 1. i 41. minuti ružno su skandirali, a u 66. minuti su zapalili tri baklje, od čega su dvije bačene na tartan stazu. Kao posljedica pirotehnike došlo je do zapaljenja sjedalica na domaćoj i gostujućoj navijačkoj tribini, oba požara ugašena su po završetku utakmice.

HNK Rijeka kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom utakmice Slaven Belupo – Rijeka. Gostujuća navijačka skupina Armada u 58. minuti zapalila je tri sjedalice koje su ugašene od strane vatrogasne službe, a pripadnici iste su u 90.+2 minuti otrgnuli jednu sjedalicu i bacili je ispred terena za igru.

Napisao/la 

 

Odgovori