Cibona i Zadar slavili za odlazak na vrh domaće košarkaške lige

Košarka
ZAGREB – Završeno je 5. kolo HT košarkaške Premijer lige.

Košarkaši Dinamo Zagreba su na svom parketu sa 75-68 nadigrali Škrljevo. Za Cibonu su Cvitković i Garafolić ubacili po 16 poena, dok je za Škrljevo najefikasniji bio Jelić s 19 koševa i deset skokova. Cedevita Junior je sa 87-62 kod kuće bila bolja od Splita. Do pobjede ih je predvodio Vrgoč s 21 poenom i pet skokova, a za Splićane Shorter je ubacio 17 koševa.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Košarku koje možete pronaći na ovom linku.

Cibona je na gostovanju sa 108-82 nadigrala Goricu, a do pobjede ih je vodio Majcunić s 22 poena, dok je Kapusta ubacio 18 koševa. Kod domaćina, Cinac i Uljarević su završili susret sa 23, odnosno 20 poena. Zadar je sa 92-71 porazio Furnir, a najefikasniji igrač za Zadrane je bio Lakić sa 19 poena. Za Furnir, Bošnjak je ubacio 14 koševa.

Na ljestivici Cibona i Zadar dijele prvo mjesto s devet bodova, treća je Šibenka s osam te utakmicom manje. Osam bodova kao i Šibenka imaju Dinamo, Split i Alkar. Na začelju lige nalazi se Škrljevo kao jedina momčad bez pobjede ove sezone.

Napisao/la 

Tablice omogućuje Sofascore

Odgovori