LP: Tudor bez proljeća u Europi

Nogomet
ZAGREB – Odigrano je posljednje šesto kolo Lige prvaka u skupinama od A do D.
Marseille trenera Igora Tudora izgubio je na svom stadionu od Tottenhama 2-1 i ispao iz daljnjeg natjecanja, a dalje ide Eintacht koji je s istim rezultatom u Lisabonu bio bolji od Sportinga, koji će na proljeće igrati u Europskoj ligi. Bayer je u Leverkusenu remijem bez golova sa Clubom Brugge izborio Europsku ligu, a dalje u Ligi prvaka putuju Porto, koji je s 2-1 bio bolji od Atletica iz Madrida te već spomenuti Club Brugge.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Ligu Prvaka koje možete pronaći na ovom linku.

U C skupini putnici u osminu finala znaju se od prošlog kola. To su Bayern i Inter. Bavarci su u posljednjem kolu svladali klub iz Milana 2-0, a Barcelona je u Poljskoj pobijedila Viktoriju iz Plzena 4-2 i izborila Europsku ligu. Napoli i Liverpool suvereno su prošli dalje u skupini A. U izravnom srazu engleski je sastav bio bolji od talijanskog s 2-0. Ajax je u Škotskoj pobijedio Glasgow 3-1 i izborio Europsku ligu. Večeras se raspliću skupine od E do H.

Odgovori