“Kraljice šoka” poražene na otvaranju Europskog prvenstva

Rukomet
LJUBLJANA – Hrvatska ženska rukometna reprezentacija poražena je u prvoj utakmici Europskog prvenstva.

 “Kraljice šoka” su u “Areni Stožice” u Ljubljani izgubile od aktualnih svjetskih prvakinja Norvežanki sa 32-23. Hrvatska se dobro držala do 40. minute, ali tada su se Norvežanke počele odvajati te su mirno privele susret kraju.

“Odigrali smo odličnih 40-45 minuta. Nakon toga je kroz pad koncentracije koji se osjetio jer nismo radili ono što se tražilo, a to je da napad bude duži i širok”, rekao je izbornik Nenad Šoštarić.

HB Tickets AB

U suradnji s tvrtkom HB Tickets AB, Navijački Radio nudi ulaznice za sportske i glazbene događaje. Naruči ulaznice za Rukometno Svjetsko Prvenstvo koje možete pronaći na ovom linku.

Za Hrvatsku je najefikasnija bila Stela Posavec sa četiri pogotka, a evo što je rekla nakon susreta.

“Nažalost krajem utakmice smo pale, nismo više izdržale njihov ritam. One su iskoristile naše greške u napadu i na kraju nas zasluženo pobijedile”, rekla je Posavec.

Norvešku je sa osam golova predvodila Mork. “Kraljice šoka” iduću utakmicu igraju u nedjelju u 18 sati protiv Mađarske. Nakon prvog kola na tablici prvo mjesto dijele Norveška i Mađarska sa 2, dok su Hrvatska i Švicarska na 0 bodova.

Napisao/la 

Foto: Instagram | @kraljice.soka

Odgovori