Uvjeti Korištenja

Dobro došli na portal navijackiradio.com u nastavku (Navijački Radio)

Korištenjem usluga Navijačkog Radija smatra se da su korisnici upoznati i suglasni s Uvjetima Korištenja te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Zaštita Privatnosti & Kolačići (cookies)

Navijački Radio portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Korištenjem Navijačkog Radija suglasni ste sa načinom prikupljanja podataka prilikom registracije te pohranom i pristupom kolačića (cookies) na vašem uređaju. Navijački Radio neće davati na uvid vaše podatke trećoj strani osim u slučaju kada je to propisano zakonom.

Ovdje ćete pronaći informacije o postupanju s kolačićima u vašem pregledniku:

Obveze Korisnika i Pravila Ponašanja

Navijački Radio je napravljen od navijača za navijače. Svi su dužni poštovati temeljne ljudske vrednote. Sloboda izražavanja koja ne krši postojeće zakone, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka i nepovredivost vlasništva. Zabranjeno je lažno predstavljanje i manipuliranje sadržajem.

Pravila Komentiranja

Komentari objavljeni na portalu Navijačkog Radija ne odražavaju stav vlasnika, uredništva ni korisnika portala. Navijački Radio ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Autorska Prava

Navijački Radio polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Linkovi na druge web stranice

Navijački Radio koristite na vlastitu odgovornost. Portal pored vlastitog sadržaja, sadržava i poveznice na vanjske internet stranice te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem vanjskih Internet stranica.

Izmjene uvjeta korištenja, sadržaja i usluga

Navijački Radio zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te nije odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navijački Radio zadržava pravo, bez obaveze prethodne najave, promijeniti ili ukinuti bilo koji sadržaj ili uslugu na portalu.