EL: Dinamo bez Petkovića otišao po bod u London

Nogomet
Dinamovci su opet izborili europsko proljeće, no hoće li nastaviti igrati u Europskoj ili Konferencijskoj ligi bit će poznato nakon okršaja s londonskim West Hamom. Zagrepčanima za prezimljavanje u atraktivnijoj Europskoj ligi treba bod protiv West Hama. Svjestan je toga i trener modrih Željko Kopić.

“Proljeće je osigurano, ali u London idemo s ambicijom da ostvarimo pozitivan rezultat, da popravimo kvalitetu naše igre i da napravimo sve da osvojimo bod koji nam donosi proljeće u Europskoj ligi. Uz apsolutan respekt prema West Hamu trebamo biti usredotočeni na sebe i svoju izvedbu”, rekao je Kopić koji u Londonu neće moći računati na Brunu Petkovića. Napadač modrih osjetio je glavobolju i ima temperaturu pa s momčadi nije putovao prema Londonu.

Dinamo je na otvaranju grupne faze Europa lige na Maksimiru izgubio od West Hama 0-2. Ovog četvrtka ipak će Londončani, koji su već osigurali prolaz dalje dosta rotirati momčad. To je svakako šansa da hrvatski prvak lakše pokuša doći do boda u Londonu.

“West Ham je kvaliteta ogromna. Imaju širok kadar i ozbiljna su ekipa. Idemo tamo dati sve od sebe i nadamo se što boljem ishodu”, dodao je kapetan Modrih Arijan Ademi.

Susret West Ham – Dinamo igra se sutra u 21 sat po hrvatskom vremenu.

Napisao/la  

Odgovori